inredningstankar..

det snurrar för fullt i mitt huvud om hur jag kan inreda mitt framtida hem...
justdet, har glömt säga...men jag ska flytta till HUS! japp, inte långt från där jag jobbar..cykelavstånd..ja tillochmed gångavstånd..
har faktiskt väldigt mycket idéer om hur jag vill ha det i huset...
har varit på endel loppisar och finns hur mkt möbler som helst som jag vill ha...kommer sluta med att jag har möbler för ett helt hus...Eller ja det har jag ju nästan...
och vet ni vad, jag bara älskar det..JA jag är materiel av mig och det materiella spelar ingen roll bara man är lycklig men jag fullkomligt älskar saker jag kan ta på och pilla på..älskar att bara titta på fina saker och känna mig nöjd över att dem är just mina..jag bryr mig inte om att andra ska tycka mina saker är fina, även om det är roligt...Huvudsaken är att jag älskar dem..
Min närmsta önskan är att jag ska köpa mig en spegelbyrå och kanske en pigtittare... spegelbyrån ska jag nog måla vit eventuellt isåfall...
har också nån form av plan att jag fixa sängben och nån form av gavel till min resårbotten...är lite trött på min sängram och den är troligtvis för stor för mitt rum...behöver nått mer praktiskt..
eventuellt sksa jag spraymåla sängen jag har nu vit...
hej och hå...ha en trevlig kväll.


inspirationsbild....


mina fyndfåtöljer!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0