Så najs!

Vilka två bra dagar! Red igår oxå det kändes väldigt bra.. Red idag och det kändes superbra! Känns så bra! 
Var på mjölkföretagardagarna också igår ju vilket var sköj! Imorgon ska jag rida och sen drar jag på minisemester till pappa och sköter om gården:) ska träna massa med Algot och gå viltspår med honom! Ser fram emot detta väldigt mycket! 

Dagarna springer på!

Full rulle som vanligt! Därför är jag inte alltid jättepepp på att skriva blogginlägg heller.. Och jag glömmer alltid ta bilder på vad som händer i mitt liv!

Igår var jag ledig och städade de sista på lillegårdsvägen.. Så idag lämnade jag nycklarna! Bye bye first apartment!

Red också igår på fina Ikea.. Gick sådär, vi båda var väl lite okoncentrerade och jag höll lite för hårt på henne. Idag däremot gick det mycket bättre eftersom jag var mjukare i handen och så fick hon galoppera lite mer så tillslut var hon riktigt fin! Kommer sakna henne så mycket när hon blir såld...

Idag har jag också varit på tippen och lämnat lite grejer och haft delad tur på jobbet! 

Nu på kvällen så tog jag en runda med Algot i yrvädret! Algot har kommit in i en period där han bara drar i kopplet.. Och det är sååå tråkigt att träna på de.. Men jag gjorde så gott jag kunde och det gick helt okej! Han har gjort många andra framsteg de senaste dagarna så behöver inte va deppig för de!Full rulle.

Igår var Elin och jag på dans i folkparken i växjö! Dansade bara åtta danser men var trevligt ändå. Det var Blenders som bjöd på musik och dem är superduktiga!
Steg upp och mjölkade imorse med,eftersom chefen e iväg har jag tagit alla pass! 
Tog en powernap mitt på dagen för att jomma ifatt sen vid halv tre tiden drog elin och jag till Ikea!! 
Shoppade endel saker som stod på listan.. Inte allt eftersom vi bara hade min bil så får vi ju inte plats med dem större möblerna vi tänkte inhandla.. 
Är väldigt nöjd med inköpen måste jag säga.. Lampor, korgar,skoställ
M.m.!! 
Så när vi kom hem blev det matlagning och fixa lampor och skruva nattduksbord! Riktigt bra dag måste jag säga.. Är väldigt tacksam en sån här dag!

Algot försöker krypa iväg till kattmaten!
RSS 2.0