Oflyt

Onej än har inte olyckorna slutat! Inte nog med att min baksida på iphonen är spräckt så är Algot livrädd för o va i lagårn för häromdagen när han skulle gå in i en kalvkätte ramlade en bit av rn järnräls ner på honom. Så nu är han rädd för hela lagårn ungefär. Logen går bra och den nya lagårn... Men den gamla är livsfarlig. Så kan knappt ha honom lös nu. Blir att börja om från början med koppel. Så trist för det började precis bli kul o ha med honom i lagårn för det gick så bra. Han kom när jag sa till han o han följde mig vart jag än gick ungefär. Men thats life. Sen nu gav jag mig på o klippa klorna på stackarn och givetvis klipper jag han i pulpan. Så jävla klantigt!  I vanliga fall åker jag till en tjej som hjälper mig klippa dem men jag tänkte att denna gången testar jag själv och det gick väldigt bra.(förutom den) Ska dit nästa måndag så dem hinner växa lite iallafall. Ja nä.. Ikväll blir det ridning på en häst som heter Masai. Ska bli kul :)) men har kommit till en period där jag känner mig dålig på att rida.:( men det enda man kan göra är ju att träna då!
Har bestämt inflyttningsdatum för nya lägenheten nu. Den 15 december börja bethoven rulla grejer till ljungby. Eller den 16. Har planerat in rn bakfylla den 15. 
Frågan är bara om man vågar åka till ullared nästa vecka... En vardag. Hmm....
Smell u later

krabb krabb KRABB!!

FAN vad jag är trött på att saker och ting ska krabba för mig. Försöker GUD sända mig några tecken? isåfall så går det inte så bra för jag fattar inte ett piss!!!
Inatt flyttades mitt telefonnummer till en ny operatör, Qomviq. jag trodde att allt var frid och fröj, att min telefon var upplåst. Eftersom jag har hållt på med det i två månader, alltså att ladda ner upplåsningen. Men icke sa nicke. Gick in till Telia. Tydligen så var det väl något fel med sändningen till Apple så han fick skicka begäran om upplåsning igen vilket kan ta upp till två veckor innan man kan ladda ner skiten. Iallafall så sa han att jag skulle åka hem o ladda ner det igen..gjorde så men inget gick o ladda ner så åkte tillbaka till telia på eftermiddan....precis när jag stiger ut ur bilen tappar jag min telefon i backen och självklart så spricker skärrmen på baksidan. HELVETTE! aja tur i oturen att det var baksidan då kan man ha ett telefonskydd och så tänker man inte på det. Men varför all denna olycka? 
Så nu har jag iallafall ett kontantkort eftersom att mitt andra simkort med mitt vanliga nummer inte fungerar på min telefon..
 
Algot har varit lite bångstyrig och halvt olydig idag och det beror säkerligen på mitt obalanserade humör.Kossorna har varit snälla mot mig iallafall och fick bra besked från jobbet idag.
Tydligen så är cellerna i kossornas mjölk väldigt låga nu, dem hade inte varit så låga på länge. Kanske har min entusiasm i att rengöra vattenkoppar lönat sig. Kanske är jag duktig på att dra ut kossorna innan...man kan ju alltid hoppas att man har bidragit till det. Cellerna låg runt hundratusen i tanken. Och har man under tvåhundratusen får man extra ersättning med några ören för varje liter mjölk....(har jag för mig).
En bra sak också är att det är löning idag. Kan man känna sig lite rik ett tag..typ i två dagar innan alla jäkla räkningar ska betalas :)
 
 
Saknar mina LelyRobotar! 
 

Blandad söndag.

Idag har jag varit ganska bakis, mindre roligt! Men desto roligare igår på brunnen i eringsboda. Var inte alls mycket folk men hade svinkul ändå! Dansade en jädra massa och träffade goa människor!
Matilda var schysst o skjutsade hem mig så var hemma halv fyra. Steg ändå upp halv elva nån gång och hämtade vovven hos mamma. Sen fortsatte jag viloverksamheten. Gustav kom med hämtmat också smaskens! Och nu ikväll har madde vart med mig o vi har snackat en massa och ätit pommes med kyckling! Så en väldigt bra söndag till slut ändå!!:) 


Madde och Sune har blivit bundisar! 

RSS 2.0