Arg

Blir så jäkla frustrerad och provocerad när människor säger sig vara emot feminism.
För de första vill jag säga att jag tycker att ordet feminism är lite missvisande eftersom de sätter kvinnan i fokus och det är inte de som är meningen med jämställdhet. Det bygger ju på att både män och kvinnor ska ha samma förutsättningar att bygga sitt egna liv och bli behandlade på samma sätt. I dagens samhälle är det inte så, och det finns det forskning på.
En kvinna uppfostras i de flesta fall att kunna lyssna , vara omtänksam och att kunna ta hand om andra. En man uppfostras till att klara sig själv och ta plats och inte vika sig för vad som helst.
Vill man inte att båda könen ska bli uppfostrade på båda sätten.??

Att jämställdhet skulle vara att kämpa mot naturen är bara en dålig ursäkt.
Om vi nu skulle vara naturliga skulle vi ju inte raka oss, klippa oss, kvinnor skulle göra försök i att "para sig " med varandra ( som djuren) och likaså männen.

Och det verkar ju såna antifeminister tro att alla feminister är fula, orakade och deprimerade.
Det finns killar som är feminister precis som att det finns tjejer.

Det är också väldigt konstigt att man inte vill känpa för jämställdhet. En "vanlig" familj hade dels haft större inkomst ( om kvinnan får samma lön som mannen dvs) skillsmässofrekvensen hade troligen varit mindre eftersom båda parterna har lika förutsättningar och lika ansvar.
Företag hade troligtvis utvecklats bättre och tjänat mer pengar.
Kvinnor och män är olika och har olika erfarenheter och olika synvinklar på ting men det är ingen anledning att vi ska behandlas olika.

Och ni som misstror detta, det finns forskning på att samhället är ojämställt och att människor behandlas olika pga kön.

Tack för mig.

Segis

Godmorgon alla solstrålar. Blir nog fint väder idag, så härligt. Är ganska otaggad på att jobba hela helgen.. Man vill ju helst vara ledig på helgerna. Och just denna helgen kmr syrran o marcus hem och jag kmr inte kunna träffa dem.. Lite tråkigt för har inte träffat dem på evigheter..
Idag ska jag ialf tvättas massa, besiktiga bilen och sen jobba från kl fyra. Fullt upp typ. Skönt fast ändå inte.
Borde springa också, är så jävla trött på o va så stor o inte passa i några kläder. Så därför ska jag försöka ta tag i det och bli av med mitt sockerberoende.
Vi får väl se hur det går....
Kraaaaam

Skrutte.

Lämnade in min skrutte till bil idag, bromsarna var tydligen helt ok, så bara ena hjullagret som blev bytt . Skönt!
Annars idag har elin och jag sorterat lite grejer i min lägenhet , snart flyttar hon in!! Ska bli kul plus att hon har massa fina saker som passar så bra!
Sprang en runda gjorde vi också men fick håll efter halva rundan så kände mig som ringaren i notre dam när jag sprang där.

No sugar.

RSS 2.0