Gardin!

Haha jag gjorde precis som jag skrev! Jag hängde upp en gardin nyss så att jag kan gömma allt fult där bakom! Plus att rummet inte blir så stort vilket är ett plus! Mysfaktorn höjs så mycket med hjälp av så lite som engardin för 150 kr! Inte den vackraste gardinen men fullt funktionsduglig!

Tantis.

Oj hej o hå. Ett pass på tantis utfärdat, de gick bra idag blev svettig!!
Har faktiskt inte sovit idag utan plockat i lägenheten ! Fick upp mina tavlor! Lyckades spika i mina spikar efter lite om och men med en hästsko. Det är bra o ha lite redigt järn hemma!!
Halva lägenheten är iallafall mysigare men resten av halvan är jag missnöjd med. Vill liksom bara hänga upp en gardin och slänga in all skit där! Men man ska ju inte gnälla för mycket !!
Idag har ja och matilda snickrat upp en ny kalvavdelning, det var lite o tänka på men blev jättebra tillslut! Så hoppas inte hälften har rymt men de tro ja inte !!:)

https://cdn1.cdnme.se/3886117/7-3/pic_512e6453e087c32e686d6de9.jpg" class="image">

Möörning.

Känns som min motivation ligger några snäpp högre nu än för några dagar sen. Kanake tillochmed kan få lite träning gjord idag! Det vore toppen! Och så hade jag velat göra iordning min lägenhet så att den blir fin och så som jag vill ha den !! Men först fixa kneg så man kan bada i pengar.. Visst?
Haha! Kraaaaam

RSS 2.0