Ops.

Haha råkade av misstag lägga upp den bilden i förra inlägget. De va syrran som nämde att ja lagt upp en "muskel(fläsk)bild" och jag trodde inte henne men hon hade visst rätt. O nu e den ju där den e så då få den ju va där.
Iallafall, idag har alla mina syskon och pappa åkt till singoallas grotta, vi grillade korv och fikade! Mums och mys!
Sen var jag dödstrött o sov en stund i soffan, sen kom systrarna och härjade runt och stökade ner i min lägenhet haha. Dem gjorde sig iordning för utekväll! Sen när dme drog så käkade jag och sen har jag faktiskt lukat i mitt lilla land. Det var faktiskt väldigt trevligt. Det blev fint. Sen om någon vecka eller två ska jag fylla det med fröer, lökar och potatis!! Gottiskoj!
Har också planterat om mina tomatplantor i större krukor, va lite tidigt men kände att de kanske inte gjorde så mkt!
Blir sugen på o ha en hund nu igen. En liten krabat o pyssla om!

Goodmorning sunshine.

Känner mig som en pensionär. Orkar knappt vända mig i sängen.
Har fortf träningsvärk sen tisdagspasset, gött fast samtidigt jobbigt. Tänkte ta styrkepasset idag men kanske kan göra halva och resten kondtion eller bara kondition.
Funderar faktiskt på att gå en runda i ljungby i affärerna och se om dem har något skoj. Sen ialf blir det jobb jobb!!

What a day!

Måste säga att än så länge har den här dagen varit väldigt bra!!
Jobbade till kl ett sen drog jag till gymmet för gympass , kände mig ganska stark och hade bra flås hela passet! Än så länge har jag ingen kondition i mina gympass. Jag tänker att jag ska köra kondition på isåfall enstaka pass eller när jag är hemma, tex cykla eller springa ute i naturen.
Sen iallafall åkte jag till klövAryd för att rida med mamma. Jag red monstret tilly:) hon var väldigt slow motion kan man säga. Men var faktiskt riktigt kul att rida!
Och nu sitter jag i traktorn när gustav kör bajs. Det är lite skumpigt, dem har inga nymoderniteter direkt. Men jag klagar inte, jag har ju fått köra lite Case iH international!
Snart om nått lass ska vi bege oss till lilla huset och äta ägg o spenat. Mumsiss!!!!
Ha de bra

https://cdn1.cdnme.se/3886117/7-3/pic_5176c9269606ee05104056a2.jpg" class="image">

RSS 2.0