slappa

just nu befinner jag mig i soffan.. Algot ligger tättintil. Vi kom precis in från kvällsrundan..han var duktig till slut iallafall.. tränade STÅ under fot vilket betyder att när jag stannar och säger stå ska han göra det och inte sätta sig vilket han alltid gör i princip..han behöver inte ens tänka sitt han gör de automatiskt.. haha så det är lite jobb med de.. tränade också PANG vilket betyder att han ska lägga sig och spela död.. det går framåt.. är en lite mer plojgrej.. men det är bra att lära dem sånt, dels för att trötta ut hjärnan på dem och för att dem oftast tycker det är roligt att lära sig saker.. man kommer ju varandra mkt närmre också ju mer man tränar...
all träning jag gör sker med godis i princip... Algot är en godishund trots att det inte alltid funkar med godis... och dem stunderna han inte lyssnar trots godis är det ingen mening att försöka ens haha
bild från kräftskivan förra helgen! Nathalie och jag!Natten...

tjolahopp och så var de kvällen...har färgat håret och konstaterade nu att det inte var tills stor nytta eftersom färgskillnsden inte var jättestor... köpte en skrikig flaming Copper färg men eftersom jag har haft ganska mörkt hår länge så skiftar de mer i coppartoner.. ska nog ha i lite mer rött nästa gång.. det är ett jävla meck med hårfärg.. det blir i princip aldrig som man tänkt sig.
iallafall så ser jag högst representabel ut. bra.
Ska sova nu för imörn är det heldag på schemat..kalas!!
tjooo

idol

ligger i söffa och kollar på idol... brukar inte följa sånt men har kommit in i ett litet "kolla tv" stim.. känns ganska bra.. försöker mysa till det lite extra med te och tända ljus, tänk att det kan göra så himla mycket..
Kan meddela att min hårtvättning med bikarbonat och äppelcidervinäger igår gick bra.. gjorde idag med och håret känns fräscht! Brukar ju använda hårolja eftersom mitt hår lätt blir tovigt men istället för massa konstgjorda medel så kan man ha kokosolja..
Tror seriöst att kokosolja är det bästa som har hänt mig just nu!! det är naturligt, luktar förbannat gott och kan användas till i princip allt!
Tack för det!
checka in mitt fina brännmärke som jag fick,av brännjärnet som man avhornar kalvarna med..


RSS 2.0