Isch

Igår jobbade jag kväll till halv tio, sen åkte ja till klövet för o skjutsa mina systrar o vänner till ljungby. Dem tog bra tid på sig så kl tolv va ja hemma efter lämning inne i stan.. Kl lite efter ett ringde dem efter hämtning så var hemma kl två som helt plötsligt blev tre. Sen sov jag tre timmar till och gick upp kl 6 för att börja jobba fram till halv elva ikväll. Det har varit lite tufft men har ialf sovmorgon innan jag börjar jobba imorn igen... Sköööönt. Mitt godissug ligger på typ 500% , det är katastrof jag kan typ inte sluta tänka på de. Har typ tvångstankar. Jävla godisskit som är så underbart gotti. Jaja.

Sex and the city.

Många tycker ju att sex and the city filmerna/serierna är så himmla bra. Det tyckte jag med en gång i tiden, har nämligen båda filmerna.
Nu däremot tycker jag dem är ett par riktigt gnälliga kärringar som tror att livet går ut på att ha flest märkeskläder i garderoben. Är jag avensjuk? Nej för fasen! Jag är avensjuk på människor som bor på landet, som har djur och hus och som har familj! Dem där citychixen är inte mycket o va avensjuk på. Sminka sig och ha på sig märkeskläder kan vem som helst göra.

Goodnight pinglor!!

Snodde en fb bild. Ekipaget till vänster körde vi förra sommaren. Saknar o köra traktor. Fast kanske inte just den traktorn.

Ledig!

Imorgon är jag ledig hela dagen, skönt! Jag ska nog rida med syrran, om ja hinner ska jag hjälpa gustav att måla och sen ska vi på påskmiddag hos mormor ska bli gött o mys!!!

RSS 2.0