Good day.

 Idag har varit en bra dag. Efter jobbet åkte jag till Alvesta och hälsade på min kära vän Elaine. Hennes hund jack blev väldigt glad och kissade på sig. Elaine lagade jättegod köttfärssås, får nog ta och nalla hennes recept för de var så smaskigt! Sen lite kaffe och kladdkaka och massa prat om lite allt möjligt.
En ashäftig sak är att dem har sin grythund, en tysk terrier tro ja de va med en fyra månaders vädurkanin. Alltså kaninen är i buren fast det går att släppa ut kaninen med hunden. Helt sjukt och det är en grythund, haha. Asballt.
 
Imorgon ska jag kolla på en stuga som uthyres. Och sen ska jag bege mig till, typ häradsbäck till Elise. Vi ska mysa hos henne och sen på Lördagen ska vi bege oss till skåneland. Vi ska träffa hennes kusiner, på kvällen ska vi till humorfestivalen i Lund. Jag borde kanske planera vad jag ska ha med mig men ahja de löser la sig imorn.
 
hej hopp kopp.

jag måste beklaga mig.

Igår skulle Fia agera mästerkock och steka plättor.
Steg1. vispa ihop smeten, inga problem.
Steg2.PLÄTTAN SER UT SÅHÄR!!!!???
Vad är felet?....
.
 
Steg 3. Den andra plättan ser likadan ut som den första...suck
 
steg 4.

Mästerkockstiteln är återvunnen. Synd bara att detta var tredje plättan av FEM!
Hur kan en smet för fyra personer bara räcka till FEM plättar och hur kan dem påstå att det ska räcka till fyra personer. Det räcker till EN OCH EN HALV måltid för mig.
 
Klart slut.
 

Och nu var det roliga över.


Eller kanske inte riktigt.
Jag  och mamma åkte alltså till kosta för att handla lite porslin. Jag visste knappt vad jag ville ha så jag velade en stund men sen tillslut beslöt jag mig för två olika serviser. Båda från Rörstrand. En till kaffe och dessert och en annan till mat och sånt.
Sen köpte jag ett litet frukostset, med mumintrollen, dem var de dyraste av allt jag köpte haha. två muminmuggar och två muminskålar.
 
Alltså köpte jag fyra vita kaffemuggar. Fyra vita assietter. Fyra mattallrikar och fyra skålar, jag antog att det var typ flingskålar men nu är jag inte lika säker, kan va serveringsskålar också men jag är ganska säker på att det går o käka fil i dem med!
Nu har jag en bra bas iallafall så nu kan jag ju fylla på mitt sortiment allt eftersom jag har pengar och lust och  så.
 
Och icke att förglömma köpte jag ett set bestick och en tröja på hööks som var lite för dyr men den var ju väldigt snygg!
 
 
RSS 2.0