Trött i kroppen

Är dödstrött i min kropp efter en heldag på jobbet, vilket innebär två mjölkpass. 
Mycket böja på knäna o ryggen. Inte så ergonomiskt alltid...
Men imorgon är det bara halvdag så då får jag vila upp mig lite!!
Natti gott folk!

Jobbig tid

Varit ute o gått med Algot och känner att jag går igenom en jobbig tid. Han lyssnar inte på mig, han bara drar när vi är ute o går och det är skittrist , vi har inte tränat nånting av det vi skulle ha gjort från valpkursen.. Jag är mest arg på honom men försöker vara glad och visa honom när han gör rätt! Vill verkligen vara glad mot honom även när han inte gör rätt men det är så svårt. Jag känner mig väldigt lättretlig nuförtiden. Han lyssnar mycket bättre när han är lös, så fort kopplet är på så ska han bara framåt. 
På tisdag är sista gången på valpkursen och jag känner att ja måste träna mer på kurs eller med nån kunnig för känns som jag kommer tappa motivation och ork att träna ordentligt!! Behöver pepping och hjälp!! Vill ju verkligen att Algot och jag ska vara som Ying o Yang i framtiden!! 


Ifall någon vill ha en westernsadel förresten så kan ni ju kontakta mig! 


Söndag.

Jaha då var det söndag. Har inga planer för dagen.. Känns sådär. Men skönt att inte behöva göra någonting.
Måste träna Algot bara, har varit dåligt med det denna veckan! 
På sätt och vis har vi kommit långt i träningen men samtidigt så känns det ändå som att vi har stannat av lite. Och nu i några dagar har han varit lite halvdålig på att lyssna.. Det kanske är trotsåldern..
Ja får helt enkelt köra på med inkallning sitt och ligg, stanna kvar o sånna grejer. För det är ju sånt som är viktigt, ska försöka ha mer koppelträning med men tyxker att det är svårt o hinna med, ja är ju ganska trött efter jobb och så, även om jag jobbar delat.
Snart åker Elin på semester med, undrar lite hur det kommer bli här hemma då. Ingen ordning alls kanske? Eller jättebra ordning... Det märks!!

RSS 2.0