knas.

Ibland är saker o ting lite knas. Vissa mornar kan jag öppna ögonen och direkt tänka att jag har ett pissliv (vilket jag verkligen inte har). Sen en kvart senare när jag tar min morgonpromenad med hundarna och det lyser en liten gnutta sol upp mot mig så kan jag känna mig som världens lyckligaste människa. 

Ja för vet ni vad..en singeltjej på 22 bast som inte lever nått vidare lyxliv kan va jäkligt glad och lycklig. Ibland räcker det med att få solen i ögonen halv 6 på morgonen för att känna dedär tinglet. 
En morgon som jag tänker tillbaka till lite då och då är när jag klev utanför dörren och det var som ett amerikanskt monsunregn(kändes som det), ni vet när man blir blöt efter några sekunder. Men hundarna måste ju ut så kunde inte direkt vända i dörren. Det enda jag kunde göra va o skratta.. Jag flinade o skrattade hela rundan (visserligen inte så lång). Trots att det regnade var jag så glad för jag tänkte typ.. Hur fan kan de regna såhär mkt? 

Visst är det inte toppen när de regnar men tycker att regnet är lite underskattat. Bara för att en sommar är regnig behöver den inte va kass. 

Nog predikat ikväll..

Har en dag att se fram emot imorgon..Ska nog kolla på ialf en bil. Hoppas den är bra! 
Bild från midsommar på mig och Madde 💓
Kolla in min låååånga arm.

Facebook.

Fy fan vad de e en jävla massa gnäll på Fb. Nu gnäller ju jag på gnäll men åtminstonde på min blogg. Folk skriver sina åsikter åt höger och vänster och försöker hitta sympati och bara en massa hat. Blir så trött på de. Folk hatar och dömer andra människor så mkt. 

Sen gnäller dem som gnäller på att "folk ska acceptera mina åsikter " men inte fan accepterar dem nån annans åsikter. Ja, ja säger då de. 
Folk får egentligen gärna säga vad dem tycker men kan man inte göra de med lite finess. Usch, risken är att mitt gnällinlägg blev lika tradigt som andras. 

Nu är det ialf morgon, solen lyser och senare idag ska jag till Öland! Jippi! 

helt okej dag!

Ja idag har humöret gått upp och ner. Jobbet gick fint..kom hem rensade ogräs, fyllde igen lite gropar som Algot grävt. 
Jobbade efmpasset som gick fint de med..kom hem. Satte Algot i kedjan och Max fick gå lös..han är ju inte som Algot som rymmer så fort man tittar bort. Tyvärr sprang han skällandes efter en cyklist på cykelvägen som troligtvis blev väldigt rädd och arg. Han skrek att han skulle anmäla oss. Det var inte jag som var ute då utan syrran men när jag fick höra det blev jag på så dåligt humör. Självklart är det oacceptabelt att hundarna springer ur på cykelvägen och man får ju inte ha hundar lösa nu.. Även om Max inte springer efter djur direkt..om de inte är vår katt vill säga. Men Sune han är van så han vet var han ska springa för o komma undan. 
Kände bara att det var så trist att han inte kunde stanna o prata istället för o skrika. Syrran bad ju on ursäkt och frågade om han var okej.. 
Jag tror inte max gick nära honom men självklart inte ok att hunden springer efter en o skäller.

Nu har jag ialf pratat ut lite om detta. Det har gnagt så himla mycket i mig och jag känner att jag har gjort fel...
Från och med nu blir det inga lösa hundar utan strikt uppsyn. Mera koppel helt enkelt. Tyvärr är det så tråkigt o ha hundar kopplade hela tiden. Det är ju så härligt o se när dem springer lösa o busar med varandra. 

Hade vi haft små hundar hade säkert ingen brytt sig om dem sprang ut o skällde lite men är ju inga knähundar jag har så får väl skylla mig själv.
RSS 2.0