work it work it.

Denna helgen har jag ledigt. SKönt
 
Idag har jag varit lite duktig. Slipat väggarna i köket som ska målas och spacklat en första omgång. Imorgon kan jag förhoppningsvis slipa det sista och spackla det sista och sen måla wihooo!
Känns så skönt om jag blir klar med köket denna helgen. Att spackla var inte så svårt.men det var jobbigt och slipa. massa damm och armarna blev trötta.

money for a lot.

pust o suck. Nä jag har det ganska bra. Jobbade helgen men har fått sovmorgon nu två dar i rad. Å så gött.
Frågan e vad man ska göra nu.
Jag hade tänkt att komma på vad jag ska ha för färger i lägenheten. Det är svårt. Men ska väll kunna redas ut.
Jag hade också tänkt att mäta väggarna och hur mycket färg jag ska ha.
 
Jag var barnvakt igår och dem har två kattungar som dem vill bli aav med....nu blev jag sugen på att skaffa en kissemiss....men kan man ha en kisse i en marklägenhet...? de kan man väl....
 
nä jag vet inte. det är inte prio ett direkt. prio ett är nog en säng...det är nog det enda jag inte har som jag behöver köpa. Eller alltså jag har ju en säng men den får inte plats för ramen är så stoor..
 

´Jag blev så lycklig.

Bynke is back!
Han försvann för två dar sen men nu idag hittade jag han vid foderbordet utanför lagårn. Han mjauade och då räddade jag honom och han fick mjölk av mig...hoppas han inte försvinner igen för jag har köpt kattmat till honom. Dem på jobbet kommer säkert tyckaj ag e töntig. Men jag har alltid velat ha en katt och det här är väll de närmsta jag kommit till att ha en katt än så länge, ja menar jag jobbar ju relativt mycket så jag kommer ju ha chans o ta hand om han och göra han snäll och kelig. Jag blev helt överlycklig när jag hörde hans mjau, han kunde ju vart överkörd av traktorn eller dött av kylan...men sån tur det inte var så.
 
Idag har jag hämtat lägenhetsnycklarna också....spännande. Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha för färger till alla rummen....det är så svårt!!!!!!!
Men läskigt och spännande ska det bli att flytta....vara själv i en lägenhet. Får hoppas att jag får mycket besök...så blir det nog bra :))
 
Nu ska jag kolla på färg och tänka på Bynke !!
 
Puss
RSS 2.0