Hej och hå!

Tjenaremoss. En bra dag har det varit.. Jobbat delat pass, imellan så flyttade jag ner massa kartonger till förrådet och radade upp dem snyggt och prydligt..kollade blocket och käkade.
Efter jobbet tog jag en välbehövlig dusch... Var rejält flotty.. Sen drog jag till Kånna där Linnea bor och hängde med henne och Philip! Alltid trevligt!
Och nu har jag hoppat ner i kojsingen... Har nog äntligen bestämt mig för vad jag ska ha för matbord och så... Kanske...haha.. Jag är så velig.. 
Nä men det blir nog bra.. Vitt bord med vita stolar och nån slags kökssoffa tänker jag mig! Hmm... 
Idag på jobbet har jag använt mina peltor för första gången, helt underbart att ha radion med sig hela tiden så man inte missar vad dem säger på p3! 
Peace out! 

Chilling!

Sleep tight.

Imorgon är det jobba som står på schemat. Hoppas på en bra måndag! Algot snusar vid min sida på golvet. Har infört ny regel om att han inte få ligga i sängen när jag sover i den. Blir lite fräschare så..
Sune har flyttat hit nu också.. Tror han känner sig ganska hemma redan och hoppas att han inte behöver kissa in sott revir här nu! 


Red förresten tre hästar idag, det tar på krafterna kan man säga och ont i rumpan fick jag. Men superkul var det så tro inte att jag klagar haha. Dem som tror att inte ridsport är en idrott kan ju slänga sig i väggen.. Och när dem gjort det kan dem hoppa upp på en häst och hoppa en bana med tio hinder på 1.1 m's höjd! 

Tack för mig.

Mitt kök.

Vårt kök börjar se vettigt ut, mest för att jag städade undan all bråte och ställde in massa skit i skåpen istället.. Har ju fortfarande inga gardiner upphängda nånstans eftersom jag måste få tag i gardinstänger som passar..

Vi ska förstås ändra i köket sen iallafall när vi fått mer ordning och så men så länge får de va såhär..
Lite fula bilder , mycket finare i verkligheten!
RSS 2.0