Trötter.

Hej och hå.. Idag har jag jobbat heldag, Algot har varit på dagis..
Hade lite otur att batterierna skulle ta slut just idag i mina peltor, och jag hade glömt batterier.. Typiskt.
Nu är jag iallafall hemma, har ätit några nävar chips och känner mig nu lite mer ful och lite mer tjock än innan.. Jaja.
Tänkte tvinga ut mig för att gå en runda med Algot. Jag ska gå med retrieverkoppel och inte flexikopplet för att se om han drar lite mindre.. Hoppas att jag orkar med psykiskt hela rundan.. Har en tendens att ge upp och bli arg.. INTE BRA!
Imorgon är mitt sista pass innan semestern.. Ska bli fett nice med vacation.. Då kan Algot och jag förhoppnigsvis ta tag i lite träning och få lite motivation..


Dax igen!

Att skriva blogginlägg alltså.. Har säkert massa o berätta egentligen men igen ork till det.
Idag har vi brudar gjort iordning husvagnen för Ekebo.. Det har nog inte så många undgått...den är superfräsch nu.. Jämfört med innan iallafall..

Jag känner för o beklaga mig över att jag har jäkligt dåligt cashflow men det gör ju inte saken bättre så vafan. Det här kan nog bli en jäkligt bra sommar.. Jobbar denna veckan sen har jag semester i tvååå veckor! Wohooo.. Tiden går så jäkla fort.. Villet jag kan tycka är lite skönt ändå.. Jag behöver inte känna att jag är fast.. Dåliga saker går över snabbt.. Bra saker kan bli så mycket bättre snabbare!! 

Ingen som har missat denna pärlan..


Algot hade bakishäng på Nathalies balkong..


Hade en bra midsommar med hålligång!

Med mina älskade vänner !!


Länge sen sist.

Hej hopp.. Var längesen jag skrev nu.. Tiden har rullat på som bara den.. Sen jag flyttade till ljungby och började jobba i össlöv så har tiden bara försvunnit.. Snart har jag varit där ett år.. Vansinnigt.
Vad har hänt sen sist jag skrev? 
Jag åkte till Sweden rock helt själv i min lille clio.. Det var lite trist o va där själv, en bra bit o köra men ångrar inte en sekund.. Att kolla på Volbeat live var så jädra häftigt. Dem är riktigt grymma live.. Jag hörde en av deras "nyare låtar" Lola Montez och den är
Min nya favoritlåt.. Sjuuuukt braaaa!

Jag har köpt en bil och nu är den också besiktigad och lovlig att köra.. En v70.
Ska alltså sälja min röda blixt..clion..

Jag var på en redig toppenfest igår.. 15 km slotts.. Gick ej rundan.. Får bli så nästa år! 

Hmm ja mer har säkert hänt men de kommer jag inte på nu... RSS 2.0