Tisdagkväll.

Kom precis hem från donken, jag och Gustav tog en kvällsglass! Vad gör man liksom när man inte har något att göra? Jo tar en tur till donken med kompisen :))
Jag har bytt lakan i sängen och det är så underbart varje gång, hur ofta eller sällan man än gör de..helst av allt skulle jag vilja köpa nya kuddar och ett täcke som är sådär krispigt ni vet... Som blir asmysigt med nya fräscha lakan.. Åå.. Skulle gärna ha en kontinentalsäng också.. Låg innan idag i syrrans säng för det var svalt där inne och gud så skön den va.. Dem är sådär göttigt höga också så att när man har träningsvärk kan man bara vrida sig ett kvarts varv och dra sig upp.. Är sängen låg får man ju kämpa en lång stund.. 
Jaja.. 
Algot har varit okej denna veckan, har varit ute o gått lite mer och cyklat lite mindre.. Är ju så fruktansvärt varmt för han på dagarna me så får värmeslag väldigt lätt.. 
Kämpar med att han inte ska dra i kopplet, tyvärr är jag lite okonsekvent så de måste jag bli bättre på.. Inte de att jag låter han dra utan att jag inte gör exakt samma bara, vilket är ganska viktigt.. Sen tycker jag det är så bökigt med godisträning.. Jag har nästan aldrig några fickor på mina kläder och händena är ju fulla med bajspåsar o koppel så är lite jobbigt o belöna hela tiden... Jaja.. Jag som är gnällig.. 

Längtar till jag bor ute på vischan, då blir förhoppningsvis mitt liv med Algot lite lättare..... Men jäkligt bra för Algot att bo i stan o vänja sig vid ljud o att det händer så mycket här.. Det kommer jag nog ha nytta av tror jag!

Vedträ är smaskens!

Fäegen har blekts massa sen jag färgade de.. Trist men fundera på o be frisören ordna upp detta ;) 

Hamsterhjul.

Nu har jag jobbat i snart tre veckor sen semestern tog slut. Tiden rasar iväg och jag springer fram som i ett hamsterhjul. Har pendlat mellan bitterhet och lycka.. Lite halvotrevligt faktiskt.. 
Ena dagen är si och andra så..
Det jag minns mest av helgen var bra, vilket är huvudsaken i det långa loppet kanske..
Vi var ett gäng på sigges loge och dansade runt i kräkos och svett. Riktigt trevligt hade vi.. Tyvärr tyckte jag kvällen tog slut alldelles för fort..
På fredagen badade vi badtunna hos Nathalie.. Alla fick bagg! 
Det var också trevligt :) 
Ikväll har jag gått en lååång runda
Med algot.. Drygt en timme tror jag.. Försökte få han att inte dra.. Gick väl okej..jag blev inte arg vilket var bra ! 

Bild från Gavlö beach!där vi har åkt vattenskidor och badat för fulla muggs.


Annie och jag fulla som spån på sigges ;)

Nya bikinin som kom idaaag.. Måste bada bada!

Evigt tacksam!

Är så tacksam över det underbara vädret vi har här i sommar. Svettigt, olidligt varmt och alldelles alldelles underbart....Eftersom jag jobbar mycket halvdagar och delade turer så hinner jag verkligen med att vistas ute i solen och det är så bra. 
Jag gillar visserligen hösten för det är så skönt att kunna klä på sig massa kläder och luften är så underbar dåå. Frisk liksom..inte kvav som den lätt kan bli på sommaren..jaja nog diktat om vädret,
 
Dem senaste veckorna har ändå varit väldigt bra trots mitt deppiga inlägg som jag skrev sist. Jag har faktiskt åkt vattenskidor. På femte försöket lyckades jag ta mig upp. Så jädra ballt, läskigt och otroligt jobbigt.Hela min kropp var som spaghetti efteråt,,jag får nog fortsätta skriva en annan dag för sune lyckades ändra sk'rmen nu på datan så hela skärmbilden ligger ner på sidan... 
 
 
RSS 2.0