adventsmys.

Jodå,jag fick feeling  och fick upp lite julgardiner o pynt. Var ju tänkt att jag skulle skippa det o satsa på att få de fint i huset istället. Men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Är ganska nöjd med resultatet...hade kunnat vara mer men har inte hunnit samla på mig så mycket. 

knäppt en cider.

Halva fredagsmyset är avklarat, visserligen skulle jag nog kunna somna vilken sekund som helst. Är totalt slutkörd, eller nej inte riktigt. Nära på. Red två pass idag, ett på Konrad och ett på Iris. Var väldigt nöjd med mig själv faktiskt, självklart finns det Såååå mycket att jobba med men känner att jag inte är helt oduglig faktiskt.Skönt,  och jag börjar få kläm på Iris. Och nej jag är inte slutkörd efter två ridpass, däremot är det en stor bidragande faktor. Imorgon har jag sovmorgon och det ska bli förbannat härligt!    
Förhoppningsvis kommer jag hinna med en loppisrunda imorgon att fynda julsaker på...BIG SMILE!  

en morgon.

Sitter uppkrupen i soffan med täcke över mig. Efter min så kallade "frukostrutin" brukar jag försöka vila en stund i soffan, dels för att när jag stiger upp från sängen vid första larmet ska kunna känna: jaja jag får ju vila en stund snart igen...Är supermysigt och helst hade jag velat stiga upp vid fyratiden och börjat dagen med kaffe och tv varje morgon, kanske nått tänt ljus nånstans. Tyvärr går jag och lägger mig för sent för de, jag behöver all sömn jav kan få. Kan knappt hålla ögonlocken uppe nu men ska snooza lite nu innan de blir avfärd mot jobbet. Kram käraste vänner!        Beställde dessa två klänningar häromdagen, ska bli spännande o se hur dem ser ut IRL! 


RSS 2.0