Så mycket i mitt huvud.

Just nu finns det tusen saker i mitt huvud som bubblar runt känns det som. Skulle kunna skriva hur många blogginlägg som helst om vad jag tänker på hela dagarna men varken tiden eller energin finns där. När jag kommer hem efter jobbet så är det hunden, duschen och maten som prioriteras. Efter det försöker jag ta det lite lugnt och göra nått som jag känner för. Vilket bruka bli sova, kolla på film eller  kolla i nån tidning. Jag har oftast massa påhittiga saker o skriva( om man frågar mig då) men efter en dag har man kanske glömt bort det man tänkte eller så har man inte lusten o skriva helt enkelt. Och har man ingen lust så bruka de inte bli så roliga inlägg heller.

Igår och idag har jag jobbat heldag från 06-18,30 måste säga att jag nästan föredrar heldag framför delat pass. Men det beror ju på lite vad man har o göra hemma, den dagen man har helpass är ju verkligen en no-life dag. Men nytta gör man!
Igår blev det heldag eftersom veterinären var på besök. Hon kommer med jämna mellanrum och avhornar och kollar på lite kor. Jag hjälpte henne avhorna så de gick lite snabbare! 
När man avhornar kalvar så söver man först ner dem sen lokalbedövar man vid hornen. Efter en stund ligger dem däckade i halmen och då tar man fram ett slags brännjärn ( alltså en jättevarm skålformad järngrej) sen bränner man på  och runt dem små hornen så att tillväxten dör. Det låter och ser lite hemskt ut och kalven har säkert lite skallevärk när den vaknar men är inte så farligt ändå! Dem är hemskt söta när dem kämpar mot sömnmedlet och verkligen försöker hålla sig vakna! 

Det blir alldelles för långa inlägg när men inte skrivit på ett tag, och ibland kommer man in i ett flow och då kan man hålla på ett bra tag.

Hejhöpp

Lille Sune har skött sig riktigt bra de senaste så nu är han mattes lille kissefis igen! 

Hejochhå

Nu har jag sagt upp lägenheten... Hoppas jag får tag på någon annan bostad haha. Ahja sånt löser sig alltid..
Idag har Algot och jag vart gos veterinären, han ska käka metacam i tio dagar!! 
Känner för o baka men känns onyttigt!
Ska eventuellt bli halvfodervärd till häst också. Ska räkna på det o se vad de kmr kosta bara så att jag verkligen har råd! 
Nu regnar det igen. Usch. 


Vilken tuuuur!

Vilken tur att mammaoch jag körde hem alla grejer på min uteplats igår. Annars hade dem vart över halva ryssby imorgon antagligen..
Borde ladda telefonen nu också, ifall strömmen går. 
Har gjort en kopp varm choklad så jag har riktigt höstmyskänsla. Och att lägenheten är städad känns toppenbra!
Alltså sammanfattningsvis en bra dag! 
Hej hopp sålänge!
RSS 2.0