ojsan.

Ja inte visste jag att man kunde ha ångest efter en  nykter kväll på "krogen".. Haha eller ångest är kanske att överdriva. En aning överdrivet beteende kan man kanske säga igår... Råkade visst skälla ut en kille för att han kastade smällare mot syrrans bil, det var inte meningen såklart o kasta mot den men det spelar ju ingen roll...Dem kanske inte ens kan ta sönder nått jag vet inte men blev jävligt förbannad. Kan nog säga att en sån utskällning har jag aldrig varit i närheten av innan...så nu har jag provat det.
Men är ju verkligen skönt att man kan säga till när något är fel så man inte står bredvid o kollar på bara som jag har gjort alla andra år. Sen behöver man visserligen inte skrika men jaja..

Annars var den oplanerade utekvällen väldigt rolig och jag är glad att jag hängde med ut. 

Första natten är avklarad med i huset och jag har sovit ganska bra, vaknade lite för tidigt o nu kan jag inte somna om ju... Men har lite o stå i,så behöver Snart stiga upp :)

städa.

Tjosanhejsan. Idag har jag fått lite gjort iallafall..städade lite i huset...hittade den försvunna råttfällan.En stackars mus hade fastnat med bakbenen och sprungit in i köket och sen fastnat och troligtvis svultit ihjäl. Stackars liten..man vill ju att dem ska dö snabbt även om dem är obehagliga som tusan... Vill absolut inte ha en hel musfamilj o trängas med i huset. Är ju musaskit överallt verkligen..Usch.Fan vad dem lever loppan där om nätterna. 

Upptäckte idag att Algot hade mask i magen....Usch och blä. Tur som var att jag köpt avmaskningsmedel sist jag var på apoteket. 

Nu ska jag sluta upp med äckleriinlägget, dags att hoppa i säng!  Algot får sova på soffan.....Dicte på tv4 ikväll var så spännande och så bra!

Lucia på Alnarp

Trevlig sittning på Alnarp igår. Får åka dit fler gånger...Men först är det jul och Nyår och en massa flytt. Hoppas att flytten går ganska smidigt så att vi är någorlunda klara till Jul. 
Vill bara ha de färdigt så jag kan komma iordning med mitt liv nångång.
RSS 2.0