Sovmys!

Alltså att ligga i sängen innan läggdags är de bästa.. Och att vakna och inte behöva stiga upp också! Fan vad jag älskar det.. Nåja.
 Idag har vi städat och gjort lagårn fin för Centerpartiet var där och kollade på lagårn och korna.. Jag åkte hem ungefär när dem kom.. Har varit en lång och både rolig och tung dag.. Jag tycker ju det är väldigt roligt att städa på jobbet, särskilt när man ska spola o tvätta o sånt.. Då kan jag gå övertid utan större problem :D
Meeeen, imorgon ska bilen repareras så har redan vart på bW o lämnat bilen.. Imorgon ska jag cykla till jobbet på en väg som jag inte har åkt på innan.. Får se om jag hittar dit.och så ska jag rida bästa Ikean!! 

Hoppade min lille busponny Gibson, tyvärr var han lite trött så orkade inte hoppa så högt. Så fin han är! 

Tacksam!

Är tacksam för denna helgen. Den har bestått av ridning(såklart), dansbattle, Tony Irwing-imitering, städning och tvättning av bilen..har också hunnit sova ut på morgonen vilket har varit skönt!
Igårkväll "dansbattlade" jag och Cilla på Let's dancevis det var nog de roligaste jag gjort på länge.. Flummade ur totalt. Hade lätt kunnat göra det på harrys dansgolv om jag vart på rätt humör.. Nu gick aldrig jag till harrys så kunde ju inte balla ur där haha. Det fick bli Maddes vardagsrumsgolv istället. Juryn bestod av Sabina(Ann Wilson), Nathalie(Tony Irwing) och Madeleine(Dermot Clemenger?)..halelujah.
Annie har ju filmat en av våra dansbattles och jag hoppas att jag får se den snart! 

Kristin och Martin var ju också hemma igår så jag cyklade hem och hann hälsa på dem också, vi fick en superfin blomdekoration av dem som nu har fått plats på matbordet! Vilken superbra bild.. Eller? 

Fredagsmyyys..

Tilly

Igår red Elin och jag hemma hos mamma ,och stackars Tilly blev så varm pga hennes tjocka päls så vi tänkte att vi skulle prova o klippa henne. Mamma har testat en gång men då stampade hon runt och var stirrig så gick inte så bra.. 
Elin och jag kom på den smarta ideen att stoppa i strumpor i öronen på henne, så hörde hon inte klippmaskinen lika mkt, haha. Funkade kanon och så fick hon äta hö samtidigt.. Vi klippte bara bogen så det ser ganska fult ut.. Vi kanske fortsätter idag..
Såhär kan hon juinte se ut...!


RSS 2.0