tjohejsan.

Ligger på söffa. Kom hem från jobbet nyssens. 
Igår var Algot och jag på lydnandskursen, han är väldigt duktig men vi har mycket o träna på ändå. Tex att Algot ska kunna sitta tyst och stilla i "utgångsposition" alltså sitta vid mitt vänstra ben. Som det är nu gnäller han mycket och ställer sig..Är allmänt orolig.

Något som Algot och jag tycker är väldigt skoj är att han har fått en kompis. En valp som heter Max...japp, mamma har skaffat bäbisvovve. En jackrussel blandning som är superdupersöt. Förhoppningsvis kommer han och Algot komma bra överens. Superbra att ha en träningskompis också. 

Hundlivet känns alltså toppen! Har även ändrat lite i mitt rum så nu är det supermysigt där..perfekt avslutning på varje dag att gå o lägga sig där. 

förvånad

Över att det faktiskt är några som varit inne här för o kika om jag lagt ut nått..tyvärr har jag varit ordentligt dålig på de. 
Har mest känt att vem fan bryr sig om vad jag gör och tycker haha.. Ofta vill jag skriva och har endel saker o skriva om men känner mest att jag inte riktigt får ur mig det jag ska. De e ju lätt o missuppfattas och skriva lite luddigt.
RSS 2.0