Helvetesmorgon.

Idag kan man verkligen säga att jag vaknade på fel sida, algot också!
Steg upp ganska tidigt och kollade klart på filmen "hungerelden" inget konstigt med det. Sen tog jag ut algot på baksidan som jag alltid gör men han totalignorerade mig så givetvis blev jag pissarg!! Sen kom grannen hem och han sprang mot bilen och jag efter!! Sen ialf efter lite om o men så fick jag in voffen i lägenheten. Efter fem minuter la han världens elefanthög i vardagsrummet och inte nog med det så trampade han i bajset och gick sen rumt i hela lägenheten!! Jag pissarg börjar ta fram moppen i städskåpet som är fullknökat och kaos. Lyckas ta sönder moppen så slänger den i väggen och börjar skura hela lägenheten för hand.algot fick också en helkroppsdusch!!bra sätt att vakna innan åtta på morgonen en lördag!!wohoo!
Men nu har jag lugnat ner mig:

Veterinärbesök!

Idag har veterinären varit på besök och det är så spännande o träffa "specialister" som har en massa kunskap om olika saker!!
Förresten så blev jag antagen till djursjukskötare i skara, var reservplats tio och fick en plats av över tusen sökande,(om ja minns rätt) Men tackade ju såklart nej eftersom jag precis fått nytt jobb! Men tål o tänkas på inför framtiden, tycär flyttas utbildningen till uppsala nästa år o ja trivs ju rätt bra här i småland men ibland måste man ju offra nått för att framtiden ska bli bättre !
Veterinär hade varit kul o bli men än så länge ligger jag en bit från att komma in, var reservplats 196 tro ja bland över tusen sökare o de e typ fyrtio som kommer in tro ja eller 80, fan vet ej.

Iallafall ikväll tänkte jag fira veckan med pizza eller finmat:) fredagsmys helt enkelt!

Myys

Måste säga att det är väldigt mysigt att ha Algot nedanför sängen för innan man ska sova så kan man klappa honom på hans mjuka lena öron! Det är de bästa på hela honom, öronen och nosen!!!
Natti!

RSS 2.0